Wanneer:
februari 28, 2023 hele dag
2023-02-28T00:00:00+01:00
2023-03-01T00:00:00+01:00
Naturistenavond

Het enige kostuum dat je deze avond mag dragen is dat van Adam en Eva!

Wanneer

Elke dinsdag van 20u00 – 01u00

Prijzen

Single heren – 70€
Koppels – 30€
Travesties – 30€
Dames – €10 (drank)

Dresscode: naakt aub!

 

Toegang

Stuur een SMS naar +32 476 349 681 en wacht op een bevestiging.
Let op, enkel SMS, ik beantwoord geen telefoons.

58 reacties

 1. Lets think : the way you come dressed at the entrance perhaps, could that be a possibility ???

 2. Goedendag,komen erop dinsdag wat singel vrouwen of koppeltjes?

  Ben al eens geweest op vrijdag met vriendin maar was echt weinig actie.

  Alvast bedankt
  Wim&cindy

 3. Graag zou ik nog eens een keertje naakt ,,komen komen lopen in jullie club, is al zolang geleden. Hopelijk zijn er dan ook de vroegere koppels waar ik veel plezier heb gehad. Lekker samen naar boven gaan en genieten met drie, vier of meerdere.

 4. Hi, ben een sportieve niet onknappe dertiger die graag eens een bezoekje wil brengen aan de club vanavond, tijdens de naturistenavond.
  Ik moet wel een uurtje rijden dus ik hoor graag of er nog wat volk komt ????.
  Thanks
  Johan

 5. Ik komen vanavond met 2 Afrikaans vrouwen. Welke jong koppels nog komen de 2vrouwen zijn bi… laat mij

 6. Ik zou vanavond eens willen gaan. Is het dan volledig naakt ? Ik ben nog niet in de club geweest, vind het wel spannend.

 7. ik zou vanavond eens willen komen naar jullie club ik ben er nog nooit geweest zijn er dan veel single vrouwen of koppels die hun al hebben ingeschreven voor vanavond want de eerste keer in zo een club zou ik ni willen dat het een afknapper wordt. graag wat reacties van vrouwen die vanavond zeker komen alleen of met partner.
  alvast bedankt en hopelijk tot vanavond.
  xx

 8. Hallo zou dinsdag avond willen komen maar zijn er dan ook alleen staande dames of dames van koppels aanwezig.. moet namelijk wel een eindje rijden.

 9. Ik zie bij de evenementen geen gangbang staat op dinsdagnamiddag. Is dit door corona, of worden er sowieso geen meer georganiseerd?

 10. Bartje, Bartje, Aanbod en vraag?! De CORONA is net voorbij, En deze club bied ons allen aan wat WIJ? In hun verantwoorde mogelijkheden kunnen bieden!
  IEDEREEN!!!! is wat onzeker! En verward. Na deze crisis onverwacht. Dus Kan je deze persoonlijke Vragen en wensen ? Veel beter met een persoonlijk bezoekje kenbaar
  maken! En dan krijg jij sowieso ? Een bezonnen antwoord denk ik zo.

 11. Ik zou graag op 2 november naar de naturistenavond willen gaan. Het zou mijn eerste keer zijn dat ik een parenclub bezoek. Weet niet aan wat ik mij moet verwachten.
  Maar lijkt me wel spannend. Kan ik zeker zijn dat er single vrouwen of koppels aanwezig zijn ? Het zou spijtig zijn, dat ik voor mijn eerste keer teleurgesteld zou worden.

 12. Komen er vanavond single vrouwen of koppels die zin hebben in een pleziertje met mij(n) partner? (23 jaar)

 13. wie komt er dinsdag (18/01) naar de club? Zal mijn eerste keer zijn, zou het jammer vinden mochten er geen vrouwen zijn natuurlijk…

 14. Ik heb wel zin om deze club vanavond te ontdekken. Waat kan ik verwachten op zo’n avond zoals vandaag?

 15. Is er tijdens de naturistenavond ook plaats voor biboys of is het dan enkel bedoeld voor hetero mannen, vrouwen en koppels?

 16. Hello, wij zouden graag aanstaande dinsdag 5 juli langskomen, is al een tijdje geleden dat wij er waren, hoe gaat de naturistenavond in zen werk, is het helemaal naakt van aan de lockers? en is er dan zeo een beetje volk of is het eerder kalm, wij zijn een openminded stel van 62
  groetjes van ons rudy en daisy

 17. Ik zou binnenkort wel eens naakt in de club willen rondlopen. Het zou mijn eerste keer zijn. Is het de laatse weken druk of eerder kalm geweest. Er zijn toch Vrouwen ?

 18. hoeveel mensen komen er op de naturisten avond ongeveer?
  is het gewoon inkom geld of is er een lidmaatschap extra?

 19. Hoi, ik kom vanavond eens piepen. Ik ben single hopelijk zijn er wat koppels of single dames en kunnen we elkaar wat verwennen!
  Grtz! T

 20. door medische problemen met mijn schatje is ons sex leven op een laag pitje van haar mag ik eens langs komen maar iets hou mij tegen
  ik ga proberen om dinsdag te komen
  hopelijk tot dan heb het al eens geprobeerd maar het lukte me niet
  gr nico

 21. Ik zou komende dinsdag eens naar de naturistenavond komen, maar ik kan er pas tegen 22u zijn. Is dat nog de moeite of zit het dan meestal al vol?

 22. hey lieverds, deze single vr heeft zin om langs te komen vanavond. Welke geile mannen/koppels komen er nog?…

 23. ik ben nog niet in de biechtstoel geweest.
  maar het is wel de bedoeling om een bezoekje niet lang meer uit te stellen.
  ik vraag me wel af hoeveel mensen er ongeveer aanwezig zijn op de nudisten avond.
  en of het een actieve ervaring zou zijn.

 24. ik ben van plan te gaan vanavond bij de naturisten avond op 2 mei. Zijn er nog meer ?

 25. Hoi, zijn deze avond geile dames aanwezig ? Ik heb alleszins zin om jullie te verwennen 😃 x

 26. Ik ben een alleenstaande man van 52, ik zou graag dinsdag avond komen voor de eerste keer. Zullen er dan genoeg dames aanwezig zijn en hoeveel mensen komen er ongeveer op een avond ?

 27. komen er ook single vrouwtjes?kaalgeschoren man met normaal postuur komt morgeavond langs😉

 28. Ik ben dinsdag avond voor de eerste keer gekomen. Het was leuk. De vrouwen die een partner hebben zijn wel open voor alleenstaande mannen, we hebben samen goed genoten. Spijtig dat de bubbelbaden niet gebruikt worden en ook niemand op de dansvloer. Kom zeker terug !

 29. Goedenavond, Ik ben een alleenstaande man die nog nooit seks heeft gehad en ik ben op zoek naar een vrouw of een stel
  ik leef in Sint Niklaas
  Ik heb een huis en ik heb een bedrijf hier in België, en dit is mijn nummer 0465198879 Als je wilt communiceren, neem dan contact op met WhatsApp Ik ga zaterdag voor het eerst in mijn leven naar de bijeenkomst

 30. Zou graag eens zo een naturistenavond willen meemaken. Ben nogal verlegen, maar toch ook benieuwd. Lijkt me opwindend mijn naakte lichaam te tonen. Is er iemand die mij over de streep kan trekken met een goede review en of er veel alleenstaande vrouwen of koppels zijn ?

 31. Normaal was mijn planning om vandaag naar de naturistenavond te komen. Plots was er iets in mij dat zegde toch niet te gaan. Ben niet zeker of de verplaatsing de moeite waard zou zijn. Hier komen weinig of geen reacties op de vragen die er worden gesteld. De reviews op andere sites vertellen niet veel goeds over de naturistenavonden. Er zouden alleen maar mannen komen. Vraag mij af of de uitbaters van de club wel een deze reacties lezen. Het staat nog steeds op mijn bucketlist, maar wil toch zekerheid dat er ook vrouwen zijn die naar deze naturistenavonden komen

 32. wij als koppel 35 en 41 zouden zeer graag komen .
  zijn hier nog mensen van onze leeftijd? vooral interesse naar extra geile man.
  hopelijk krijgen we reactie…

 33. Ik ben van plan om dinsdag voor de eerste keer naar de naturistenavond te komen. Andere thema-avonden wel al bezocht in het weekend, maar nog niet geweest op dinsdag. Zelf ben ik jonge zestiger met veel ervaring in de omgang met koppeltjes. Zijn er koppeltjes die voor dinsdag hun aanwezigheid kunnen bevestigen? Ik kijk er wel naar uit om me eens een avond “naakt over de schutting” te begeven en in vol ornaat gesprekjes aan te gaan met deelgenoten. En na de bla bla graag veel boem boem!!!

 34. Ik hoor vele positieve berichten over de nudistenavond. Dus kom ik vanavond relaxt met een beetje spanning een bezoekje brengen. Hopelijk at het koppel uit Axel en vriendin ook aanwezig zijn. Bij mij vorige bezoek volop genoten samen.

 35. Hallo ik zou graag aanstaande dinsdag eens naar de naturistenavond gaan. Ik ben een alleenstaande man van 56 jaar uit Waregem. Welk vrouwtje of koppel gaat er ook naartoe en kan ik daar ontmoeten, een babbel, een drankje, bekijken, aanraken, voelen, strelen…iemand? Of iemand uit mijn regio die wil meerijden met mij? Krijg ik een reactie terug aub? Groetjes!

 36. Hallo ,wij zijn “on the road” met de camper ,en willen heel graag dinsdag 4 juni eens langs komen in “Den Biechtstoel” .We zijn wel
  brave 70 +die niemand kwaad doen, dus echt biechten hoeft nu ook niet !! Wij zijn al zowat 40 jaar naturist en hebben bijna alle
  naturisten sites van Belgie,Frankrijk en Spanje aangedaan, hoe meer bloot hoe liever!!!!
  Als ons verzoek aanvaard wordt, mogen we dan aangezien het late uur op jullie parking blijven overnachten in onze camper ??
  Wij rijden bijna nooit snachts,mijn vrouwtje voelt zich dan onveilig.!
  Hopelijk mogen we een gezellige avond bij jullie doorbrengen !!!!

  Dank bij voorbaat

 37. Hallo ik ben een gezonde slanke matire man, hogere opleiding, woon in de omgeving van Brussel. Als naturist hou ik ervan naakt te zijn samen met mensen die net als ik kunnen genieten van naakt zijn en ongegeneerd tonen, kijken, strelen verkennen en elkaar heerlijk te laten genieten, met een open geest, maar steeds respectvol en met de nodige discretie. Ik overweeg om nu disndag naar de biechtstoel te komen. Hoop om er leuk volk te ontmoeten!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment