Wanneer:
december 14, 2021 hele dag
2021-12-14T00:00:00+01:00
2021-12-15T00:00:00+01:00
Naturistenavond

Wanneer

Elke dinsdag van 18u00 – 23u00

Prijzen

Single heren – 60€
Koppels – 25€
Travesties – 20€
Dames – gratis

Dresscode: naakt

 

Opgelet! Alleen toegang met een Covid Safe Pass + identiteitskaart. Mondmasker is verplicht bij het rondlopen of rechtstaan. U kan een zelftest meebrengen van thuis en deze aan de ingang doen, bij een negatieve test hoeft het mondmasker niet. Een sneltest die thuis gedaan is telt NIET!

Toegang

Reserveren is niet meer verplicht maar vol = vol. Wil je zeker zijn? Stuur dan een SMS naar +32 476 349 681 en wacht op een bevestiging.
Let op, enkel SMS, ik beantwoord geen telefoons.

 

16 reacties

 1. Lets think : the way you come dressed at the entrance perhaps, could that be a possibility ???

 2. Goedendag,komen erop dinsdag wat singel vrouwen of koppeltjes?

  Ben al eens geweest op vrijdag met vriendin maar was echt weinig actie.

  Alvast bedankt
  Wim&cindy

 3. Graag zou ik nog eens een keertje naakt ,,komen komen lopen in jullie club, is al zolang geleden. Hopelijk zijn er dan ook de vroegere koppels waar ik veel plezier heb gehad. Lekker samen naar boven gaan en genieten met drie, vier of meerdere.

 4. Hi, ben een sportieve niet onknappe dertiger die graag eens een bezoekje wil brengen aan de club vanavond, tijdens de naturistenavond.
  Ik moet wel een uurtje rijden dus ik hoor graag of er nog wat volk komt 😎.
  Thanks
  Johan

 5. Ik komen vanavond met 2 Afrikaans vrouwen. Welke jong koppels nog komen de 2vrouwen zijn bi… laat mij

 6. Ik zou vanavond eens willen gaan. Is het dan volledig naakt ? Ik ben nog niet in de club geweest, vind het wel spannend.

 7. ik zou vanavond eens willen komen naar jullie club ik ben er nog nooit geweest zijn er dan veel single vrouwen of koppels die hun al hebben ingeschreven voor vanavond want de eerste keer in zo een club zou ik ni willen dat het een afknapper wordt. graag wat reacties van vrouwen die vanavond zeker komen alleen of met partner.
  alvast bedankt en hopelijk tot vanavond.
  xx

 8. Hallo zou dinsdag avond willen komen maar zijn er dan ook alleen staande dames of dames van koppels aanwezig.. moet namelijk wel een eindje rijden.

 9. Ik zie bij de evenementen geen gangbang staat op dinsdagnamiddag. Is dit door corona, of worden er sowieso geen meer georganiseerd?

 10. Bartje, Bartje, Aanbod en vraag?! De CORONA is net voorbij, En deze club bied ons allen aan wat WIJ? In hun verantwoorde mogelijkheden kunnen bieden!
  IEDEREEN!!!! is wat onzeker! En verward. Na deze crisis onverwacht. Dus Kan je deze persoonlijke Vragen en wensen ? Veel beter met een persoonlijk bezoekje kenbaar
  maken! En dan krijg jij sowieso ? Een bezonnen antwoord denk ik zo.

 11. Ik zou graag op 2 november naar de naturistenavond willen gaan. Het zou mijn eerste keer zijn dat ik een parenclub bezoek. Weet niet aan wat ik mij moet verwachten.
  Maar lijkt me wel spannend. Kan ik zeker zijn dat er single vrouwen of koppels aanwezig zijn ? Het zou spijtig zijn, dat ik voor mijn eerste keer teleurgesteld zou worden.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment